@nordicgardenbloggers

Jag startade ett instagram-konto för trädgårdsbloggare i Norden. Tanken är att instagramkontot ska vara ett forum där vi kan lära känna varandra, byta tankar, ideér och kunskap. Jag tycker det skulle vara roligt, och jag hoppas ni tycker det också.

Kontot heter:
@nordicgardenbloggers
(✿ Scandinavian Garden Bloggers- and Instagramers )

Nu hoppas jag att alla gröna själar ska börja följa. Vi kan turas om att administrera kontot, för en vecka eller två. Ni får inloggningsuppgifter och info av mig @nina.gustafsson Min.Eden[ät]hotmail.com

Vem vill börja?

-----------------

Loin instagram tilin puutarha bloggaajille Pohjoismaissa. Ajatus on ett se olisi  foorumi, jossa voimme oppia tuntemaan toisemme, vaihtaa ajatuksia, ideoita ja tietoa. Toivottavasti pidätte ajatuksesta, ainakin minun mielestäni tämä olisi kivaa.

Tilin nimi on:
@nordicgardenbloggers
(✿ Scandinavian Garden Bloggers- and Instagramers )

Nyt toivon, että kaikki vihreät sielut seuraa. Olisi mukavaa, jos voisimme vuorotellen hallita tilin, viikon tai kaksi. Saat kirjautumistiedot ja infoa minulta @nina.gustafsson Min.Eden [ät] hotmail.com

Kuka haluaa aloittaa?


6 kommentarer

Unknown sa...

Vilken underbar ide! Jag är själv också lite klumpig på att översätta men det här var ok, man föstår innehållet. Allt stämmer, :)
Några ord kunde böjas lite annorlunda. Vi är på resande fot så det böir lite svårt att kommentera via mobilen.. Jag återkommer. Men so far, det går bra så här :)

Unknown sa...

#Puutarhasta kiinnostuneille...

Unknown sa...

#Tuntemaan toisemme

Livsnyderhaven.dk sa...

God ide 💚

Nina sa...

Fint initiativ Nina! Jag deltar gärna, men jag gör det helst lite längre fram. Jag har en del fixande med nya bloggen ännu som jag vill ha undan före jag gör nåt nytt...

Trädgårdskram! :)
//Nina Ö

Drömgården sa...

Så bra initiativ!
/Kitty