Trädgårdsyran

Jag blev tillfrågad av Ulrica Taylor på Korsholms Arbis vid jultiden i fjol, om jag ville komma och hålla en föreläsning om trädgårdsbloggen i deras nya evenemang Trädgårdsyran. Jag var var inte speciellt lättflörtad då, dels för att jag brukar ha obehag av att stå framför många människor, samt att det är ett ganska svårt ämne. En blogg är väldigt personlig och blottande, som en dagbok. Även om man "serverar" bloggen  på internet, är det helt annat att stå och tala om den live.

Jag ville ändå utmana mig själv och gick med på att hålla en föreläsning. En av bloggsystrarna, Sandra Neuman med bloggen Lagombackan, skulle även hon hålla ett föredrag och Sveriges one-and-only Lena Israelsson. Dessutom skulle även Leif Blomqvist, Kjell Wickman och Michel Luther hålla föredrag. Inte fick jag ju fega ur ett tillfälle som detta!

I går gick evenemanget av stapeln. Min föreläsning gick trots allt riktigt bra, även om mina nerver spelade mig ett elakt spratt. Jag antar att det var mitt högre jag som sparkade upp mig på scen, jag var fem-före att banga ur. Men direkt jag ställde mig på scen, så infann sig ett otroligt lugn. Fantastiskt, har aldrig upplevt något liknande. 

Men vilken fantastisk dag med trädgård i fokus. Vilket privilegium att få umgås med ett härligt sällskap och lära känna den otroligt duktiga och sympatiska Lena Israelsson, jag hoppas få tillfälle att träffa henne på nytt. 

Trädgårdsyran blir väl en tradition, hoppas jag?




En del av oss + Lena Israelsson!  Bra fotograferat Matias Jungar från Strömsö!!


Lena och Jag




2 kommentarer

Lagombackan-Sandra sa...

Och vilken presentation sedan!! :D Bra jobbat Nina!!

Drömgården sa...

Du gjorde en suverän presentation Nina! Du såg avslappnad ut, glimten i ögat, fina bilder och så fick vi skratta vid ett flertal tillfällen.
Om bara 1-2 timmar finns du på youtube... Om filmen blir färdig laddad nångång!! ;)
/Kitty