Tell me your deepest desire!

Jag har befarat många år att Lönnen ska packa sin väska och rymma. Den har aldrig riktigt satt sig till ro och accepeterat det faktum att den ska rota sig hos oss. Den som sett min lönn, vet att hela stammen är böjd, liksom att den är i startgroparna att sticka iväg.

Att tro att en 5 meter lång lönn ska jorda sig utan problem är väl att vara naiv, eller? Jag har under alla dessa år försökt med healing och telepati, frågat om och om igen: "Tell me your deepest desire!". Jag har aldrig fått något svar...   I år är det dock  första året som min lönn har höstfärg, det inger hopp!

Det var så vackert med alla lönnlöv att jag inte förmådde räfsa bort dem, inte ännu...

  

2 kommentarer

Drömgården sa...

Äntligen!
Lönnlöv är så vackra! Nu får du bevara de löven och göra en krans av dem! De torkar riktigt snyggt. :)
/Kitty

Anonym sa...

hej Nessie bland löven, hälsar Cajsa