Blommig fredag: Månadens bild

Kvällarna börjar bli korta och mörka. Det är liksom ingen idé att ens tänka tanken att gå ut och göra något efter jobbet. Hur skönt som helst! Nu får vi som är trädgårdstokiga vila från vårt maniska beteende. November är en av mina favoritmånader, då är det helt tillåtet att kura ihop sig i soffan och slötitta på Netflix, serie avsnitt efter serie avsnitt, medan man smuttar på en kaffe och äter mörkchoklad.

Jag har mycket ogjort i trädgården ännu dock. Räfsandet blev liksom inte av i år. Tonvis av lönnblad ligger som en matta, och jag känner att jag behöver samla upp dem, inte för min egen skull, men för grannarnas. Men det har lovats humant väder under helgen, så jag får väl så lov att fixa mitt lövprobem... 

Blommig Fredag temat ikväll är: Månadens bild
Kika in hos "Bland rosor och bladlöss" för fler bidrag i kvällens tema.

Mitt bidrag får bli en bild av trädgården just nu, ofriserad och mycket naturlig...

Ha en skön Blommig Fredag alla gröna själar och alla andra själar!


3 kommentarer

Drömgården sa...

Samma här. Man måste liksom inte gå ut.. även om där finns massor att göra :)
/Kitty

Lillianna sa...

Vad fint med det lilla rostiga staketet bland bladen!

//Lillianna

Villrose sa...

He-he! Inneliv med god samvittighet er ikke å forakte...
Men jeg må nok også ut og ta meg av løvet denne helgen. Godt med litt frisk luft og det lille lyset som er.

God helg!