SnowExpert

[ Inlägget i gott samarbete med Fiskars ]

Här i Österbotten, speciellt i Jakobstads trakten, har vi fått ovanligt mycket snö. Det är nog 6-7 år sedan vi haft samma snömängd. Jag är så glad att vi äntligen haft en normal vinter, växterna behöver det efter alla dessa extrem vintrar vi haft. Jag har säkert 30 cm snö på rabatterna, vilket är helt fantastiskt. 

Men mycket snö betyder även mycket snöarbete. Jag fick en förfrågan från Fiskars om jag ville testa deras nylanserade snöröjningsprodukter, SnowExpert. Självklart ville jag det, och fick hemskickad ett stort paket med olika produkter.
SnowXpert™ Lumikola/Snösläde

Den nya snösläden, är otroligt lätt och har fått en ny ergonomisk handtagsdesign. Man får ett behagligt grepp som verkar vara skonsammare mot mina dåliga axlar. Dessutom gillar mitt estetiska öga både formen och färgerna. Vår egen snöexpert hemma, gillade den också...

 

SnowXpert™ Lumentyönnin/Snöraka

Snörakan har fått en ny ergonomisk skön design med ett ergonomiskt handtag som lutar. Den är även  lättare än sina föregångare. Den har en aluminiumlist ytterst på bettet som gör att den skär bra genom snö och is. Den blev en stor favorit hemma hos oss, speciellt hos barnen. "Den väger ju ingenting"  tyckte vår tonåring... 

 

SnowXpert™ Lumilapio/Snöskyffel

Snöskyffeln är en liten behändig spade. Den väger ingenting. Den har också en aluminiumlist i bettet, som gör att den skär effektivt genom snö och is. Jag kommer att ha den i bilen.
Borsten/Isskrapan är en ny innovativ skapelse. Man kan dela verktyget  i två delar. Skrapan har ett bett mot båda sidorna vilket gör att man kan skrapa både när man drar och skjuter ifrån. Borsten är skonsam mot bilens glasrutor.
(Bild lånad av Fiskars)


 

En glad snöexpert som gärna gör snöarbete med SnowExpert produkter!


2 kommentarer

Drömgården sa...

Så snygga produkter! :)
/Kitty

Anonym sa...

Nyt on ollut paljon lunta ja lumitöitä on riittänyt :)