Wabi Sabi Garden

Wabi står för det enkla och anspråkslösa och Sabi står för det vackra som är märkt av tidens spår. Jag har verkligen tagit till mig av denna filosofi...eller så kan man helt enkelt kalla min trädgård för en "Junk Garden"... vilket som, spelar ingen roll!Min trädgård växer varje dag, inte i storlek, men andligt. Nästan så man ser det positiva energifältet runt om. Varje dag ser jag något nytt och vackert, en ny infallsvinkel, kanske en ny idé ploppar upp ur tomma intet...Nu blev detta inlägg lite väl "deep", och det var inte meningen. Men jag uppskattar min trädgård mer för varje dag som går, och jag tror att den kommer att hålla mig lite friskare lite längre.

Ha en skön trädgårdsdag out there...peace and love ♥

"Junk garden"

9 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

Det var fina tankar och inta alls "för djupt"!
Sen kan jag bara berätta att jag är precis galen i wasabi, alltså japansk grön stark pepparrot.

Maria sa...

Wabi Sabi-mentaliteetti miellyttää minuakin. Kulunut tavara tuo iloa, kun sen voi ottaa käyttöön uudella tavalla. Lisäksi kasvien vitaalisuus ja kauneus korostuu rujouden keskellä.

Rose Garden Malevik sa...

Fint :)
Bilder å tankar :)
Håkan

Annika Christensen sa...

Underbara tankar du har och du inspirera mig.
Tack för det
Kramisar
Annika

Bea sa...

Härligt och visst växer trädgårdarna varje dag ;)
Ha det gott! /Bea

Ruben sa...

Snyggt blomstöd i form av en kratta. Här pågår det en ständig diskussion mellan frugan och undertecknad, angående namnet på detta redskap. Hon skulle utan att blinka kunna påstå, att det är en räfsa!! Ack, ack - men i mina hemtrakter var en räfsa en sådan där tingest med korta pinnar å jämna mellanrum.
Hur som helst - ha det gott! Jag säger till när det blir dags för auktion!!! ;-) Ho ho.
/Ruben

C. Tvillingmamma sa...

Oh gillar krattan som stöd för Clematisen,tufft!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Att se det vackra i det lilla eller stora är en av nycklarna till att kunna känna harmoni i sin trädgård....

kram Charlotte

Njut i din trädgård sa...

Så fint! Klart man måste få bli lite djup när det växer!