Delikat Projekt

För många är det väl fotbolls VM på agendan nu. Ja visst är det härligt att vi är alla olika. Jag kunde inte bry mig mindre, faktiskt. Jag har någonting helt annan som rör sig i min skalle. Ett mycket delikat projekt som jag aldrig trodde jag skulle få ta mig an. Jag avslöjar inget än, jag måste få suga på karamellen själv en tid ännu.
 
Jag hoppas bara min rygg håller ihop. Jag har kämpat med ett begynnande diskbrock problem det senaste halvåret. Det gäller att fösöka besinna sig, och inte tänka..."jag ska bara" lyfta den krukan till sida. Det kan gott och väl vara den sista krukan man lyfter denna sommar.
 

3 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

Ja, du får vara extra rädd om ryggen - vi trädgårdsfreaks är ju väldigt beroende av den!
Jag har ovanan att stå med raka ben när jag rensar i rabatterna - alltså böjer inte benen alls - och det går jättebra. I ett par timmar! Sen när jag rätar ut mig så brukar det kännas i ryggen. Har försökt att sitta på min lilla trädgårdspall, men jag får ont direkt i ryggen då. Så man får försöka ta det lite lugnt...inte lätt alla gånger!
Ska bli kul att höra vad det är du ska göra.....
KRAM
Susie

Tallu sa...

Uteliaisuus heräsi :). Toivottavasti pian kuulemme lisää... Auts, onpa vakava selkäongelma, tsemppiä sen kanssa.

Anonym sa...

Intressant med nya projekt! Var försiktig med din rygg! Jag har samma problem, men klarar inte riktigt av att inte lyfta, göra själv. Tyvärr straffar det sig, ibland räcker det inte med bara varning, utan veckor, månader med svår värk, kanske operation för det där "jag kan själv". Svårt att vara som Ferdnand.
H Maria S