Avoimet Puutarhat * Öppna Trädgårdar

Jag är inte med i årets nationella Öppna Trädgårdar jippot. Jag är glad att jag inte anmälde mig. Det oplanerade växthusköpet gjorde att trädgården ser ut som en byggplats...Jag klarar inte av att visa upp min trädgård i otuktat skick. Jag anser att det minsta jag kan göra för mina besökare, är att anstränga mig så mycket, att jag till och med tar till pincetten, för att få fram det där lilla extra!

Det är upp och ner i min trädgård...
 
Jag kommer dock att ha en egen Öppen Trädgård under sommaren/hösten. Mer om detta senare!

Men i morgon, öppnar trädgårdar i hela landet sina portar för besökare. Vi kommer att ha kalas med jordgubbstårta, så det blir inga trädgårdsbesök för mig, tyvärr. Men till er alla andra, vill jag påminna att ta tillfället i akt och besök en  trädgård. Till kartan med alla trädgårdar kommer du här.


Ha en skön helg alla gröna själar och alla andra själar!

© www.MinEden.com

3 kommentarer

Karolina sa...

Ha en så härlig kalas med jorgubbar! Wow! Hurdan växthus??? JAg blir så nyfiken!!!

Drömgården sa...

Tack för att du kom förbi min öppna trädgård i lördags! Alltid trevligt att träffas! :)

/Kitty

Susie på Stjärnarve... sa...

Håller med dig, man vill ju inte visa en "oskött" trädgård! Så inte heller jag har deltagit i år. Varken under Trädgårdsveckan eller igår på 1000 Trädgårdar.
Jag bestämde mig tidigt eftersom vi haft så mycket att göra med "parken" och så utbyggandet av altanen med pool. Nu var byggarna så duktiga att det syntes inte att dom varit där ens, men det kunde man ju inte veta från början.....
Hade väl kunnat hoppa på 1000 Trädgårdar, men det har varit så dåligt väder så jag är glad att jag inte föll för frestelsen!
KRAM
Susie