Juliana har hittat hem

Ryggen, alla leder och muskler värker idag. Men det är skönt att arbeta med kroppen när man får göra det man tycker om. Det sägs ju att trädgårdesarbete förlänger livet...
 
Jag har fått inleda min sommarromans igen med mjukis hammaren. Tänk va många somrar vi spenderat tillsammans. Med i teamet är också, the one and only, "Iron man", även kallad Järn-ettan. Och med som tredje hjulet, skottkärran.
 
Nå vad håller jag på med nu då? Jo jag hade tänkt ta mitt trädgårdsintresse till nästa nivå. Next level...
 
Jag har ju hållit på nu i många herrans år i den här trädgården och alltid tjatat om ett växthus. Jag hoppas att ni är bekant med "Attraktionslagen", att du attraherar det du önskar dig, som en magnet. Nå nu har jag dragit till mig ett växthus plötsligt! Can you Believe it? Jag kan knappt tro det själv. (Mitt högre jag jublar och gör victory tecken och tummen upp om vartannat)
 
Jag hade inte alls räknat med detta, så det blev mycket mer arbete denna semester än jag hade tänkt mig. Det blev plattläggning på dagordningen, med allt det arbete det för med sig. Det delikata tunga arbetet...
 
Jag kom över ett vackert begagnat Kivikangas växthus. Juliana har hittat hem. Välkommen Juliana, alias "Lilla Ro'e".


Växthus bygge Växthus byggeVäxthus bygge Växthus byggeKivikangas växthus></a><br />
<br />
<div align=
Juliana, alias Lilla Ro'e

Stommen till växthuset är metall i antrasitgrått. Vackert! Det är en modell från 2013 som heter  Compact, 5m2. Nu står denna skönhet på gården och väntar på att bli förflyttad.


© www.MinEden.com

2 kommentarer

pioni sa...

Ai teillekin muutti Juliana, meille myös! Sun kasvihuoneen isosisko;)

Tallu sa...

Onnea uudelle kasvihuoneelle!