Det delikata Tunga projektet

Mitt delikata projekt, kommer att bli ett tungt delikat projekt. Planteringslådorna  har jag tömt och flyttat, nu återstår att flytta sand- och stenkross som packats ett antal år. Därefter blir det att jämna och packa ytan upp med sanddamm, för att till slut finisha med stenplattor. Jag hoppas jag inte är invalid innan jag har rott detta projekt i land. Nu gäller det att lyssna på kroppen, och vara lyhörd...

 


Jag räddade undan stenväxter och planterade dem i en egen bytta. Även om den här "solsidan" varit "befläckad" av mycket ogräs, så kommer jag att sakna dem. Det var så otroligt vackert när all ogräs blommade. Men det är slut med det nu. Nu kommer "asfalts-ogräsen" att få ta över...

Vallmo ogräs

Nora Barlow Aquilegia

När jag talar om "Asfalts-ogräs", så menar jag tex min Nora Barlow Aguilegia, som trivs bland stenplattorna på framsidan. Den växer där marginalen är på millimetern, och ett fottramp från döden. Respekt!


2 kommentarer

Annika Christensen sa...

Hi hi lyssna på kroppen? Det brukar bli lite mer än vad min kropp orkar men men det är ju bara sommar en gång om året. Det låter som om det blir toppen fint iallafall.
Stolbilden är helt ljuvlig.
Allt gott
Annika

Moa sa...

Vad fina bilder du har