Barnförbjuden Krukmakare

Ifjol på våren hade jag köpt en krukmakare. En rosa krukmakare, som kan tänkas ha både form och färg på något som kan uppfattas som något som inte hör hemma i en trädgårdsblogg, enligt Blogger i alla fall.

Jag fick erfara en obehaglig situatioen efter att jag skrivit ett inlägg om detta sexiga vertyg. Jag fick en stämpel av Blogger, att min trädgårdsblogg innehåller "icke barnvänligt material". När man öppnade min blogg dök en varningsruta upp med en text som varnade om detta.

Nu kan jag skratta åt det, men det var  lagom så roligt just  då. Som tur togs varningstexten bort efter ett tag, jag minns inte hur länge jag fick leva med min snusk-stämpel. Rejält förnedrande vill jag påstå! Min sida hade säkert granskats på Blogger av en "kommitté för olämliga sidor", där de suttit och skrattat över min rosa krukmakare.

Så om ni efter detta inlägg möts av en censurerad trädgårdsblogg när ni klickar in på MinEden.com, så vet ni varför...

(Men visst är den söt min rösa barnförbjudna Krukmakare?)

4 kommentarer

Drömgården sa...

Hahaa... Ja men tänk att de inte insåg vad det var?!
Men att ha snusk-stämpel var säkert int roligt alls.
/Kitty

Isas Trädgård sa...

Kan inte annat än skratta men jag förstår att det inte var så roligt att bli "stämplad" när det hände. Tänk vad en oskyldig krukmakare kan ställa till det - förmodligen färgen som ställde till det !
Ha det så gott !
Kram/Isa

Liljas Corner sa...

Oj, det här får mig att tänka på då jag gick på keramikkurs och modellerade fram en svamp. Jag satt länge och väl och formade foten, ville få den lite lagom krokig. En kursdeltagare frågade vad jag riktigt lagar... Det tog en stund innan jag insåg vad det såg ut som och då kom den djupa rodnaden... :D

♥Min Eden♥ sa...

Flabb "Liljas Corner" den va bra! Har du kvar "svampen"...?