United colors of Fiskars


Fiskars är ett av Finlands äldsta företag, grundad år 1649. Jag stöder gärna inhemska produkter. Det har konstaterats att om alla satsar på inhemskt för 10€ i månaden, skulle vi skapa 10 000 nya arbetsplatser på ett år.  

Jag blev erbjuden en behändig bevattnings kärra på hjul av Fiskars, Waterwheel. Dessa finns med slangar i olika längder, denna är 20 m. Jag skulle gärna ha en sådan i varje hörn av trädgården, för att underlätta bevattningen. Slangar har en tendens att få känslorna upp till ytan, inte sant?

Jag älskar dock att stå och vattna i trädgården på morgnarna. Jag kan stå i flera timmar och hålla på vattna. Det är en otrolig avkoppling och aktiv meditation. Det enda som kan störa bevattningslugnet är slangar som slingrar in sig i varandra, det vill jag undvika. 

Fiskars bevattnings slangarna är mjuka och böjliga. Kärran är behändig på hjul, jag vill in i det sista undvika att lyfta för mycket. Kärran är dessutom försedd med ett tillbehörs fack med sprutmunstycke + stöd till denna (se nedersta bilden).

Minst en sådan kärra i varje hörn, hus och hem!

Jag bjuder även på ego bilder, det händer ju inte riktigt ofta. Men varsågoda, här är dagens "Fiskars ambassadör".


Jag är även förtjust i Fiskars färg: Orange  


United colors of Fiskars:
 


      Bild lånad från Fiskars.fi

2 kommentarer

Livsnyderhaven.dk sa...

Hej

Ja det er verdens bedste vandslange. Tillykke med den.

Rigtig god sommer

Hilsen Maria

Drömgården sa...

Det var en trevlig photoshoot! :D
En sån vill jag också ha. Här hemma har jag verkligen slangproblem!
/Kitty