Muminmamma i Rosegarden

Idag känner jag mig som muminmamma och Pippi :) Efter att vi varit på "majlindo" [förklaring här] med mjöd och munkar [recept här] satte jag igång och började vattna mina roddisar, fast det regnade! Nu använder jag inga skydd mera på mina roddisar...vi tar risken!

Kannan som "muminmamman" använde idag köpte jag på mässan i S:holm, och muggen drack jag mjöd ur för första gången. Muminmamman muggen heter Rosegarden och finns att köpa här och täällä. Jag bara älskar muminmuggar (och mjöd med munkar)...

Glada Vappen allihopa!
[förklaring här]
.
(handväskan glömde jag att bära i trädgården idag!)


.

.

8 kommentarer

OF SPRING AND SUMMER sa...

Det är bara trevlig med bilder från mässan. Kul att få lite tips från Sverige! Mumminmamman är väldigt nostalgiskt, påminner så om min barndom!
Ha en trevlig fortsatt helg.
Ingrid

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Aj, aj...ingen handväska - stillöst :-) Själv har jag handväska OCH hatt när jag är i trädgården....:-)

Snygg vattenkanna och Muminfamiljen är riktigt mysig.

Ha' det bra!
/Charlotte

Huset vid ån sa...

Åh, Vad jag gillar dina bilder...Kul att du tyckte om min blogg, jag har nog lika mycket inredning som trädgård,blommor faktiskt...Fniss! Eftersom jag brinner för dom två intressena. Hoppas att du får en bra vecka! Vårkramar till dig! Therese

Myownhome sa...

Jag håller med, muminmuggarna är sååå fina. :) Och den du visar med muminmamman var nog första gången jag såg, supersöt. :)

Ha det bra
/Johanna

Ruben sa...

Så ordentlig muminmamman är som tänker på rosorna! Förstår, att hon är ett föredöme för dig! Med inköpet av vattenkannan verkar även du vara välförsedd i trädgården. Nu är det nog bara handväskan som saknas?
Ha det gott - mjödgott! /Ruben

Susie på Stjärnarve... sa...

Bilden på dom rosa pelargonerna och dom rosa tusemskönorna var jättefin. passade dessutom mig extra bra i år då jag ska ha rosa blommor på altanen och faktiskt köpt både pelargoner och en tusensköna. Fast även lite annat rosa TROTS att det är så kallt. Så nu får man bära massor av krukor ut och in!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hej igen!

Det är absolut ett planteringsbord eller blombord som man kan se. Jag mailar dig en bild där man ser det lite bättre.. Är gärna med i din 'samling' :-)

Ha' det bra!
/Charlotte

Trädgårdstoken sa...

Åh, vilken söt mugg! Den skall jag köpa när vi åker till Åland i sommar. :-)

/ Mia