Until death do us part

Unisex-modell
Ergonomisk dam-modell
..kjhjhkjhkj
Förra hösten såg jag i bloggen Tuvull ett inlägg om trädgårdsverktyg. Hon hade härliga rustika sekatörer med trähandtag. De var Joseph Bentley-verktyg, fick jag veta. Ok...var får man köpa dessa då, inte fann jag dem i den lokala sekatör-butiken, eller överhuvudtaget i Finland. Så jag frågade: Google google, i datorn där, säg mig var den snyggaste sekatören är? Som svar fick jag att den finns på nätbutiken Klinta Kryddor & Grönt. En härlig butik för oss som gillar trädgård!

Jag blev så glad att jag beställde 2 stycken. Idag fick jag dem på posten, och jag visste inte att jag inte kunde leva utan dessa! Dessa är rostfira med skaft av vaxat ask och jätte sköna i handen! Dessutom är det livtidsgaranti, until death do us part....
.

12 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

Trodde att sekatörerna skulle vara jättedyra, men det var dom ju faktiskt inte. Hur kändes dom "ergonomiska" kontra den vanliga att jobba med?

Tiina sa...

Oi miten tehokkaan näköiset ja niin kauniit...Onnittelut elämänpituisen suhteen alkamiselle:)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Visst är det fantastiskt att ha vackra, gedigna och väl fungerande redskap........ Inte för att alla mina är det - men jag har som målsättning att successivt byta ut alla 'fula' redskap till just vackra, gedigna och väl fungerande sådana.... .Vilken känsla!

Bilden på bordet kommer....

Ha' det gott!
/Charlotte

Annelie sa...

Hi hi, fyndigt och roligt skrivet. Google skulle jag nog inte kunna leva utan heller.
Det är kul när man hittar det man söker. Hoppas de lever upp till din förväntning.

Annelie

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Me like, very much.
Det är nåt positivt med en livstidsgaranti, den lovar så mycket bra som komma skall:-)

Vill haaaa!

Vintage sa...

Vilken härlig blogg du har! kramar Susanne

Bea sa...

Hej min vän!
WOW...vilken snygg design på den sekatören och handtaget är säkert perfekt ergonomiskt utformat, eller hur?
Jag har just precis köpt en ny i en gräsligt grön färg, i det som jag trodde var det enda rätta märket - Fiskars! blink, blink..
Ha det gott! /Bea

Annika Christensen sa...

Ja det är en bra butik de har mycket bra att ha.
Persikoträdet står ute och likaså aprikosträdet.
ha det gott
annika

Huset vid ån sa...

Jättesnygg sekatör,ska genast kika in på den webbbutiken. Tack för tipset! Hoppas att du haft en bra vecka och att du får en Trevlig o Skön Helg i trädgårn! Vårkramar till dig! Therese

Huset vid ån sa...

Jag ville bara kika in o säga att jag är så glad att jag hittat till din fina blogg! Jag blir så glad av dina vackra o inspirerande bilder....Ha en trevlig Mors dag! Kram Therese

Unknown sa...

Vilket fint tips! Lika vackra bilder som alltid visar du också. Jag ska genast titta närmare på dessa vackra redskap!
Ha det gott,
Charlotta

Maggi sa...

Heeeej!!! Oj vad roligt att du hittade sekatörerna!!! Jag är så glad över mina:) För dem som bor "i mina knutar" dvs Västnyland, så kan jag tipsa om att de finns att köpa på Byggnadsapoteket i Karis. Stack mig in där i lördags för att köpa målfärg, och hur det nu kom sig så kom jag ut med en kratta - också :)

Kram M.