Trädgårdstillstånd

Vad är ett trädgårdstillstånd? För mig är ett trädgårdstillstånd ett tillstånd som är nästan medialt. När jag har trädgården helt för mig själv, ingen hund, inga barn, ingen man och ingen telefon i närheten och ingen tid att passa, ja då kan du hitta mig i ett medialt trädgårdstillstånd. Efter ett trädgårdstillstånd kan jag undra varifrån alla ideér kommit. Ett djupt trädgårdstillstånd är nästan en gudomlig upplevelse, ett andligt tillstånd. Gjorde jag verkligen det här, hur gjorde jag detta, varifrån kom den idén...

Idag hade jag NÄSTAN ett trädgårdstillstånd, men bara nästan...ok, det var ganska långt ifrån det optimala tillståndet, men det var i allafall en början...

Jag önskar alla gröna själar, och alla andra själar en skön helg (och sköna trädgårdstillstånd)!
 
 
Buddhinna Meditation
 
En av mina egna keramik-skulpturer...
 
 
Meditativ trädgårdstillstånd
 

7 kommentarer

Isas Trädgård sa...

Åhh så härligt det låter ... med trädgårdstillstånd !
Håller med att det nästan är som en andlig upplevelse ... man blir ett både med sin trädgård och universum. Det här tar jag med mig in i den nya trädgårdsdagen .. och hoppas på ett trädgårdstillstånd i dag !
Ha det så gott Nina !
Kram/Isa

Unknown sa...

Hei! Saako tuommoista ihanaa rehevää naispatsasta jostain ostaa? Mä niin rakastuin siihen.<3

Susie på Stjärnarve... sa...

Jag är nog oftast i ett "medialt trädgårdstillstånd" precis innan jag ska somna, då kommer alla bra idéer upp till ytan. När jag är i trädgården så bara njuter jag rent kroppsligt!

Erika sa...

Din skulptur är helt underbar!!!

Tähtianis sa...

Tydligen hade någon hunnit före mej och frågar efter keramik-skulpturet...
Jag blev så förtjust i den, den är precis som jag men sina "överstora bröst och tofsen på huvudet"!! Jag skulle absolut vilja köpa en liknande av dej om du bara har möjlighet att göra en sådan?
Jag kommer att få en egen trädgård till nästa sommar :)

Tähtianis sa...

Jo den här är faktiskt helt underbar!! Jag förstår att du inte vill bli av med den, men om hon nångång får en syster eller två hör av dej, hon har redan plats i min kommande trädgård! :)

Tuija sa...

Olen jo aikaisemminkin ihastellut tuota sinun naispatsasta. Sellaisen kun saisi omaan puutarhaan, olisi kuin oma kuva :)

Teetkö tilaustöitä?