Täta minä rakastan

Jag hade två journalister på besök förra sommaren som skriver för damtidningen Evita. I artikeln beskrivs tre kvinnor och vad de brinner för, "Tätä mina rakastan". Jag är en av dem...och min passion för trädgård.
 
Det är en mycket välskriven artikel. Det känns roligt att vara med i en tidning som inte direkt riktar sig till just trädgårdsmänniskor. Tidningen är en damtidning, som har kvinnor från 40+ som målgrupp. Evita är en tidning med klass och stil, fantastiskt att få vara med. Tack!Artikel i Evita tidningen 06 2013
Evita 2013/06

...och jag gillar fotografierna!!! Det var en en rolig plåtning, och jag fick känna mig som en fotomodell för dagen *skratt*....


Artikel i Evita tidningen 06 2013
Evita 06/2013


3 kommentarer

pivi sa...

Kuulostaapa hyvältä, ja kuvat ovat todellakin hyvät. Lehti on minulle ennestään outo, mutta katson löydänkö lehtipisteestä :) Ja tosiaan hauskaa, että kohdeyleisö on kerrankin jotain muuta kuin jo valmiiksi puutarhaorientuneita ihmisiä.

Leena K sa...

Evita oli tällä viikolla uutisotsikoissa - lehti lakkaa ilmestymästä elokuun jälkeen. Näin päätettiin Bonnierin yt-neuvotteluissa. Pitääpä käydä kurkkaamassa, tuleeko Porvoossa se kirjastoon.

Rose Garden Malevik sa...

Olala...... vad roligt. ser superfint ut :)
å missa nu inte...

SATURDAY SHOW OFF

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan