Vilken tur!

Jag har flera år funderat, funderat och funderat, vad jag ska gömma den fula kanten med, och hur. Men när jag fick mina gamla tegelstenar på gården, slog det mig som en blixt från himlen. Då kändes det plötsligt så självklart, som om lösningen funnits där hela tiden och väntat på det rätta ögonblicket. Vilken tur att jag inte köpte de svindyra murstenarna, som inte ens var snygga. Vilken tur att jag inte placerade torvblock där. Vilken tur att jag lät saken mogna. Verkligen moget gjort!

Jag presenterade idén för min man, som också tyckte om idén, vilken tur...Han till och med erbjöd sig att ta på sig arbetet. VILKEN TUR!

Nå ikväll, startades projekt "stenfot". Jag är helnöjd. Det blir kanon! När jag blir stor ska jag har mitt orangeri, eller åtminstone ett mindre växthus just här. Mitt högre jag himlar med ögonen...

4 kommentarer

pivi sa...

Just samaa mieltä, että joskus kannattaa vaan antaa ajan kulua, kyllä se ratkaisu joskus putkahtaa päivänvaloon, kun oikein saa hautua. Asioilla on tapana järjestyä. Hienolta näyttää.

Prima Gård sa...

Härligt! Tegel är ljuvligt...

Drömgården sa...

Verkligen moget! Det är svårt många gånger att verkligen ta sig tiden att fundera noga på hur man ska lösa "saker", min vill ju oftast få det gjort på en gång. Lätt blir det att man ångrar sina beslut i efterhand om man förhastat sig! Men tegelstenar är ju ett snyggt alternativ! Jag har i flera år funderat vad jag ska bygga av tegelstenar, för jag vet att jag vill ha dem här i trädgården... en mur? pelare? kantsten? en stig? ja.. ideérna har varit många, men jag har inte haft en 100% uttänkt plan och därför har det skjutits på framtiden..

Ska bli roligt att besöka din trädgård (och dig) igen i sommar!

H. Kitty

Erika sa...

Har fått ett sånt i trädgården nu som jag känner att aaaa nu blev det rätt. Det är så himla skönt att hitta rätt.