Ett.Ogräs.Om.Dagen

(I gott samarbete med Fiskars)

Jag startade rörelsen "Ett.Ogräs.Om.Dagen" (Samma som "Ett skräp om dagen", fast så mycket bättre), för en månad sedan. Ännu har det inte gett önskad effekt som jag föväntat mig, kan vara att det behövs plockas flera ogräs om dagen. Få se om jag hamnar att döpa om rörelsen till Flera.Ogräs.Om.Dagen...Men det återstår att se.

Hur som haver kallade jag in det tunga artilleriet. En ogräsplockare från Fiskars. Stackars ogräs...nu får ni det inte lätt  hos mig! Jag måste få ett slut på ryktet bland ogräs-kretsar att ogräs har en fristad i min trädgård.

Fiskars   Fiskars
Det här verktyget går inte av för hackor. Kolla in klon, som taget ur Bröderna Lejonhjärta och Riddar Katos järnklo. Autch...

F I S K A R S   L E V E R E R A R A R!

1 kommentar

Erika sa...

Den är jätte bra och i ren ilska kan man skjuta i väg ogräset långväg!