Dream on!

Att drömma är viktigt, ja livsviktigt! Man tror inte att man kan omforma drömmar till verklighet, förrän man står där och märker att, oj det var ju det här jag drömde om och önskade. Man ska vara försiktig vad man önskar, för önskningar kan gå i uppfyllelse, sägs det. Vad gör man då, när man får något serverat av universum, men känner att tiden inte är rätt. Svårt det där, att få livet att synkronisera...

Jo det hade jag nöjet att få uppleva nyligen, alltså en osynkroniserad önske-uppfyllelse av universum, och att man svarar "tack, men nej tack". Synnerligen ett delikat problem...

Nä nu är jag glad att jag är där jag är, och får göra det jag gör... Våren är på antågande och jag får snart fördjupa mig i de jordiska drömmarna. Att drömma var ju viktigt, till och med livsviktigt enligt mig själv. (Mitt högre jag skakar på huvudet och viftar med pekfingret i en cirkel runt örat...)

Dream on!


  mars 2015
3 kommentarer

Annika Christensen sa...

Ja att drömma är viktigt men önska är inte heller så fel. Det bästa av allt inget av det kostar så man kan drömma så mycket man vill och önska när man har drömt färdigt.
Blir ju lite nyfiken på din önskan som du sa nej till. Nyfiken är ju också bra att vara.
Skön kväll till dig.
Kul att du läser min resa.
Annika

Drömgården sa...

Det är drömmarna vi lever på!
Men visst, ibland kan de kännas lite väl spännande när de kommer och nyper en i baken! :)
/Kitty

Isas Trädgård sa...

Det är så härligt med dig Nina för vi pratar samma språk. Häftigt att du kunde säga nej tack till din önskan som kom fel tid. Kanske ett test från Universum - nästa gång är den nog synkroniserad eller också har du en ny dröm som kommer till dig.
Ha det så gott !
Kram/Isa