Det är trist...

...att städa bort sommaren från trädgården. Ok, det är tudelat. Ganska skönt är det samtidigt. Sommarmånaderna är så otroligt intensiva, att när hösten kommer känns det som om luften går ur mig. När allt är städat och bort plockat, känns det ganska skönt att få dra på sig yllesockorna och bänka sig i soffan intill en sprakande spis, utan att ha dåligt samvete för att man inte är ute och arbetar. Inte helt fel.  

Plockade äppel idag. Helt otroligt goda är de i år, stora och saftiga. Säkert tack vare akut beskärningen vi gjorde tidigare i höst [kika här]. Solrosorna växer överallt. Jag lade säkert ner 40 solrosplantor i vår. Tack ska jag ha! 

Funderade på att ta in tvätten också. Men vet ni... den var inte torr än, så den får hänga kvar en tid ännu! Stilleben stilleben...

Ha en skön lördagkväll alla gröna själar och alla andra själar!

1 kommentar

Drömgården sa...

Verkligen tudelat. Känns som att jag inte riktigt är klar med säsongen ännu, vill ha milt väder åtminstone en månad ännu! Samtidigt har jag börjat släppa efter med trädgårdsarbetet och känner mig latare och latare i trädgården för varje dag som går... Det jag istället börjat fundera på är träning... när trädgårdsträningen är slut så behöver man vinterträningen.. Kanske vi gör det ihop igen?! :D
/Kitty