Importera en Excel tabell in i bloggen

Jag har under åren försökt uppdatera min lista med växter. Listan är allt annat än up to date, men ändå bra att ha. Hur många gånger har man inte stått där i plantskolan och undrat vilken växt man har i rabatten, och minnet har ju en tendens att svika. Händer det er också, eller är det bara jag?

Jag har min lista med växter i en Excel tabell i datorn, och den importerar jag med jämna mellanrum till bloggen. Så om du har en smarttelefon är det bara att gå in på din blogg och kolla listan när du står där i plantskolan och minnet sviker.

Jag har lagt upp en "how-to" video hur du importerar din Ecxel tabell till din blogg. Du hittar videoklippet på Youtube, |här

Min importerade lista med växter finns |här| och finns det frågor till detta är bara att fråga.1 kommentar

Drömgården sa...

Det där borde jag också göra...
Kitty