Enligt trädgårdens order!

Jag besökte Harmoni mässan i Stockholm med min syster senaste höst. Det är Sveriges största alternativmässa. En otrolig intressant mässa, för den som gillar alternativ medicin, New Age, medium och seanser osv. 

Jag satte mig ner hos ett medium. Hon fick till sig mycket intressant, bla fick hon kontakt med min trädgård. (Mitt högre jag nickar försäkrande) Trädgården ville att jag skulle veta att den trivdes med mig. Trädgårdens budskap till mig var att göra klart dammen. Dessutom hade jag alver under stubben fick jag veta. Dessa bringade tur till trädgården. 

Självklart har jag väsen under stubben, det skrev jag om redan för 6 år sedan i ett inlägg här... Jag visste inte bara hurudana väsen som huserade där.

Men dammen får jag nog färdigställa i år verkar det som. Enligt trädgårdens order!


2 kommentarer

Drömgården sa...

Det är nog bäst att lyssna! :D
Lycka till med dammen.

Och du... vad har vi gett oss in i??? :D :D
/Kitty

ellan sa...

Skönt att höra att det finns fler som jag. =D Jag har trädgården full av vättar och en och annan ande. En av dem tycker att jag gör för mycket förändringar, men honom blidkar jag genom att berätta i förväg vad som ska hända. Sen gräver jag hur mycket nya rabatter jag vill.
Må så gott!