Kick off i trägården

Det börjar närma sig årets Öppen Trädgård. Jag tror aldrig att jag haft så svårt att komma igång med förberedelserna. Nästan så jag blir orolig för mig själv. Håller jag på att bli gammal, jag orkar nämligen inte lika mycket som förr? Men talar man med trädgårdist-kollegerna så verkar alla lida av samma motivations svårighet. 

Jag antar att den sena kalla våren och brist på sol och värme i juni, gjort sitt. Dessutom fick vi mycket regn nu i dagarna, som visserligen naturen tackade för, vi andra var väl måttligt roade.

Jag och mina Bosch-vänner försöker få pimpat trädgården idag, Kick off, inför söndagen. Jag försöker få fixat helheten först, för att sedan gå an på detaljerna. Det är svårt det där, när detaljerna är så mycket roligare.  

Ha en bra dag alla gröna själar och alla andra själar!

(Inget Bosch reklam)

3 kommentarer

Malin sa...

Tröstande att höra att andra också har dalande trädgårds motivation ibland. Tror
definitivt som du, att det var bristen på sol och värme i våras som påverkade oss.
Frustrationen över att inget hände och alla otaliga väder bakslag vi fick.
Men nu får vi tro på återkommande motivation och vackert väder framöver, så ingen börjar överväga asfaltering av sin trädgård ;)...
Hoppas på fint väder också på söndag!

ellan sa...

Stort lycka till! Dina besökare kommer inte att bli besvikna, så fint som du har.
Allt gott!

Drömgården sa...

Precis. Alla känsliga växter man fått vänta med pga köld och konstanta vindar! Här ligger jag såååå efter! Men jag gör vad jag hinner och sedan får besökarna ta min trädgård som den är... lite som jag... rough around the edges! ;D
/Kitty