Jag ska försöka...

 
Jag försöker hålla fötterna stadigt på jorden. Jag försöker att känna jordens dragningskraft så jag inte ska flyga iväg. Jag försöker. Jag försöker att inte förivra mig för mycket. Jag försöker. Men det är inte lätt när man just tagit det stora underbara klivet in i semesterns underbara värld. Jag har tusen och tusen ideér jag vill förverkliga. Jag har tusen och tusen projekt jag vill få färdiga. Men först ska jag andas in och andas ut...blunda och låta det sjunka in.
 
Aspegrens i Jakobstad


Jag var till Aspegrens idag. Sökte lugnet. Där hittar man den om man letar efter den. Hittade ett till litet projekt att fixa till. En träbänk. Vacker i all enkelhet. Jag råkar ha sådana bräder hemma. Kan inte vänta med att ta sågen i ena handen och hammaren i andra handen....Men jag ska försöka behärska mig...försöka andas in och ut...ta det lugnt..inte stressa....Jag ska försöka!


Aspegrens Pietarsaaressa


© www.MinEden.com

4 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

Den var väldans vacker, så jag förstår din önskan att omgående göra en likadan. Jag har nämligen också lite svårt att skjuta saker och ting på framtiden och bara njuta.....

Lotta 8`) sa...

Härligt med semester! Visst skall man vila men man skall också göra det man mår bra av, och vara kreativ - det är bra för själen det med :) ser fram emot att få se bänken! Ha det bäst :)

Tähtianis sa...

Ha en skön semester! :)

pioni sa...

Oikein ihanaa kesälomaa sinulle!