Tillbaka till livet!

Denna säsong har prövat trädgårdsnerverna. En hel del av växterna har ju som bekant gått under jorden och försvunnit i skuggorna. Man såg inte en skymt av dem på våren. Speciellt rosorna.

Men, idag. Åh, jag blev så glad. Klängrosen New Dawn som jag haft i växthuset, pickade upp, och sade "hej", ikväll. Det är nästan juli, och nu först orkar hon upp. Jag hade givit upp, men inte New Dawn. Vilken livsglädje! Välkommen tillbaka till livet! New Dawn!


New Dawn fotograferad i fjol. Hon var så vacker och full av liv!


4 kommentarer

Meta sa...

Samma här. visst blir man glad av det. Har lärt mig att inte gräva upp nåt det året den försvinner. de kan komma igen när som helst. min klematis har nyss titta upp ur jorden tur jag inte grävde upp utan satt den nya bredvid.
Ha det gott och njut allt som överlever
Kram Meta

pioni sa...

Kun vain malttoi odottaa, mullakin melkein kaikki ruusut nousivat pintaan. Kovin ovat pieniä, mutta vahvistuvat siitä kyllä!

Jannibele sa...

Så glad på dine og New Dawn sine vegne. Akkurat det samme skjedde hos meg. Flere av rosene frøs ned i vinter og jeg var i ferd med å miste håpet. De fleste har kommet til liv igjen. Naturen er sterk for den som har tålmodighet.
God helg.
Jannicke

Drömgården sa...

Men va roligt!! Och den är ju så vacker! :)
/Kitty