Kronan på verket

 

Jag har kännt mig trött idag, inte alls lust att påbörja någonting. Lite deprimerad för att semestern är slut, får man väl vara…Jag satte mig ner på vedlider-trappan och såg järntråds-rullen som jag tog fram när jag fick semester. Jag hade tänkt påbörja luffarslöjd-kronan, men aldrig riktig tagit mig tid för det under semestern. Nu, sista dagen på semestern, letade jag fram mina verktyg och satte igång och började böja järntråd.
 
Jag hade sett modellen till denna på Lindas blogg Lindas lantliga, och tyckte att den var sååå fin, så jag har länge haft den på To-Do listan. Fy va såriga händer man får av luffarslöjd. Den tunnare järntråden börjar till slut skära in i händerna!! Dessutom är det livsfarligt för ögonen, vips kan man ha en järntråd ögat. Tänk på det om ni ska ge er på och försöka. Och använd HANDSKAR! Men det var riktigt roligt. Kronan blev inte alls perfekt, men vill jag ha en perfekt så går jag till affären och köper en, så det så! Jag är NÖJD!


 
I förrgår var jag till Såka och hämtade denna säng, en helt underbar järnspjälsäng. Mer om denna senare när den hittat sin plats.
 

9 kommentarer

Saila sa...

Ihana sänky! Ja kruunu!!! Mukavaa loman loppua... tai edes siedettävää...

Linda sa...

Så fin den blev! Va duktig du är som får till en krona bara sådär utan att ha gått nån kurs eller något!! Men visst e det kul?!:) Bara man e rädd om ögonen som du säger! Och handskar e ett måste!

Linda

Susie på Stjärnarve... sa...

Vilken underbar krona! Fast den ser knepig ut att gör - i alla fall för en nybörjare!!
Själv letar jag också efter något i metall och sätta på min 3:e piedestal av CD-ställ. Har en med en kruka med blommor och en med en ljuslykta, så nu vill jag ha något helt annorlunda. Får se om gubben min har några metallgrejor jag kan använda.

Linda sa...

Herlig krone:) Spennende med jernseng, jeg er selv på jakt og jeg hva jeg skal med den...

Unknown sa...

den kronan är mycket finare än färdigtköpta ju!
min äldsta dotter har gjort en hel del luffarslöjds saker, tror jag ska be henne om en liknande krona =)

susanne

Inkivääri sa...

Ihana kruunu ja tuo sänky!, tahtoo kanssa ruostuneen sängyn!

Bea sa...

Hej!
Vacker krona i luffarslöjd! Oj, vad det finns mycket man kunde roas av ::
om man bara hade mera tid!
Må gott1 /Bea

Monica sa...

Hej du!
Va roligt att se att du fick ut sängen ur bilen! ;-) Väntar med spänning på vad du ska hitta på med den. Själv är jag också bloggare, men tyvärr har inte tiden räckt till för det den sista tiden.

Monica

Moments of photography sa...

Den kronan gillade jag!!! Så duktig du är med tråden, man ska kanske ta och testa någon gång. Gör du på frihand eller följer du något mönster eller beskrivning?

Må gott.