Blå lådan

Nu alla trädgårdsdiggare, kommer hösten krypande. Augustis första dag! Det börjar vara dags att höstgödsla om ni inte redan gjort det! För en gångs skull är jag ute i god tid, även om jag tror att man borde börja ännu tidigare. Blå-lådan ska fram!

 

 

Det blev lite trädgårdsstyling ikväll igen, inför morgondagen, ni vet…jag och visningar! Gräsmattan behövde lite ompyssel så jag satte igång vattenspridaren. I bakgrunden ser ni min miniregnskog, från förra inlägget. Jag är så glad över att min Köningskind-klematis trivs i min surjordsrabatt, även om den egentligen inte borde trivas. Färgkombinationen lime-gul-grön mot lila är helt underbar.

 

 

Vattenspridaren ger liv åt hela trädgården. Plötsligt vimlar trädgården av alla möjliga insekter, fåglar och…grodor!

 

 

 © www.MinEden.com

Inga kommentarer