Bygga & bo i Österbottens tidning

När projektet att bygga upp trädgården påbörjades, fanns inte en enda tanke på att den under något skede skulle visas upp i olika medier. Jag är ju egentligen inte en person som älskar att stå i rampljuset, men jag tycker det är himla roligt att någon uppskattar det man skapat, och placerar skapelsen på två helsidor i bilagan till den lokala tidningen. Fortfarande kan inte folk tro att jag är en trädgårds-människa, ofta blir de förvånade över att jag är just det…det är lite lustigt. Kanske jag inte ser ut som en trädgårds-nörd, inte för att jag vet hur en sådan ser ut men... Är det kanske mitt yrke som gör att de inte “får ihop det”. Trädgård och datateknik, går kanske inte så ofta hand i hand.
 
Det händer ofta nuförtiden att folk frågar om de får komma och göra ett trädgårdsbesök. Absolut, men jag har ju dille på att trädgårds-styla inför ett besök, du milde om gräset skulle vara långt just då. Jag får väl så lov att ställa till en “Öppen trädgård” dag. Ska vi spika nästa sommar? Kanske vid Jakobs dagar, samma dag som Skata har “Öppna gårdar”? Finns det någon som kan tänka sig att komma förbi Björnviken och hälsa på mig?
9 kommentarer

Helens trädgård sa...

Vad kul!
Grattis till artikeln!
Du har en sådan vacker trädgård så det är helt klart att den ska uppmärksammas.

Önskar dig en fin dag!

Sandra N sa...

Jag kommer! :) Då skulle jag ju iallafall ha en orsak att ta del av jakobsdagar.

Juukko sa...

jag ha menat föreslå det åt dej, precis! Å jag sku noo koma jag! :) H.Åsa

Anonym sa...

jag kommer nog , om jag bara har möjlighet då :) H Kita

kristina sa...

Kommer gärna:)

Bea sa...

Hej!
Grattis till reportaget!
Klart jag kommer om tiden passar förstås.
Må gott! /Bea

Anonym sa...

jo jag kommer gärna om du har öppethus i din trädgård.
H.Marie

pioni sa...

Mielelläni tutustuisin puutarhaasi:)

Anonym sa...

Jag kommer också.
H. Lena