"Bara den här krukan..."

Trädgårdsarbete är tungt för kroppen. På våren brukar jag få problem, speciellt med ryggen, höften och axlarna. När vårsolen sätter fart på ivern och trädgårdshormonerna, då slutar man tänka på vad kroppen riktigt mäktar med. Det händer varje år, och varje år tänker jag att jag måste börja träna i tid. 

Jag känner mig själv så väl... Tanken "jag ska bara lyfta den här krukan", kan gott orsaka flera veckors skada. Men i år... i år ska jag börja träna i tid! Jag har faktiskt redan börjat. Jag hade turen att vinna en månads träning på JC Wellness i Kittys blogg.

Ja, jag blev så otroligt glad. Jag behövde den här kickstarten. Nu ska jag bygga upp mina trädgårdsmuskler för att "jag ska bara flytta den här krukan", även om jag är stinn på iver och trädgårdshormoner. Ses vi på gymet?

3 kommentarer

Unknown sa...

Nu bara jag blir frisk från den här envisa förkylningen så ska jag börja gymma igen! Det är två år sedan sist, och då hade jag precis fått upp farten när jag blev gravid med Milea och inte vågade äventyra blodsockret. Men nu snart ska vi bygga trädgårdsmuskler 😎

Drömgården sa...

Tack för träningssällskapet idag! Det kom riktigt till rätt person! :)
/Kitty

Annika Christensen sa...

Låter riktigt bra att komma igång med träningen innan säsongen startar.
Grattis till vinsten vilken tur du hade där.
Jag brukar säga att jag inte skall ha så många krukor i år varje år.
Vad händer.. inte blir det mindre iallafall.
Allt gott
Annika