Konunga tider!

Det börjar vara dags att plocka fram Dahliorna från  era gömmor. Konungarna ska få komma ut i dagsljuset. De förväntar sig att vi ska dalta och smöra för dem, och visa dem all respekt som är värdiga kungliga knölar. Dahliorna är blommornas konung hos mig. De är trots allt nästan overkligt vackra  och ståtliga, även om de är riktiga knölar!

4 kommentarer

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Nu fick jag lite ågren.. Har glömt att ta hand om alla mina knölar i höstas. Jag hoppas att jag har någon knöl kvar att vårda, fjäska för men jag tror att jag måste köpa ett gäng nya..
Ha det bäst :)

Meta sa...

Får nog säga att jag nöjer mig med att se era vackra Dahlior på bloggen.
Har inte plats för dom hos mig på vintern. Min mamma hade alltid massor av Dahlior, de är nog därför jag inte har det på min koloni. är lite mätt på dom liksom
Ska bil så kul att se hur dina artar sig i sommar
Ha en fortsatt fin vecka
Kram Meta

Unknown sa...

Jag hittade till dig nyss och måste bara snabbt säga att din lilla hälsning om att du inte förväntar dig kommentar är så trevlig och villkorslöst välkomnande. Så känner jag också när det gäller min lilla blog.
Hälsar
Marta

Trädgård På Djupet sa...

Ja, det börjar bli dags. Jag tog inte in mina i höstas, de var inte så fina. Nu har jag köpt nya från Calus Dalbys kollektion, hoppas de blir finare!
Ha en fin helg!