May the force be with you!

(Inlägget i samarbete med Fiskars)
Nu vet ni vad Star Wars stjärnorna gör med sina lasersvärd när de inte slåss mot en Sith eller en annan bad guy från the dark side... Jo då använder de sitt lasersvärt för att belysa sina sköra små vårplantor. Jag har små baby pelargoner på tillväxt under lasersvärdets beskydd, och belysning. Jodå! 

Jo, alltid full av överraskningar, jag vet! Men det är faktiskt HerbGarden av Fiskars, med inbyggd lampa,  egentligen tänkt att odla örter i. Jag odlar baby pelargoner! Men visst liknar det ett laser svärd? Fiskars var före andra i den senaste Star Wars boomen!

En bloggsystra, tyckte att jag kanske borde investera i nya pelargoner, eftersom mina blivit utsatta för köldgrader under vintern. Tack Anja! Ibland ska man lyssna på dem som varit i gamet längre. Så jag besökte Sunds, det lokala blomparadiset, och köpte mig en ny pelargon samling, i år igen...

May the Green Force be with you!

Fiskars HerbGarden Yrttipuutarha

Fiskars HerbGarden Yrttipuutarha

Inga kommentarer