På väg till IKEA?

Jag var på en IKEA-resa för några veckor sedan. Vi har ju inte IKEA runt hörnet här, så vi åker buss 5 timmar, shoppar 5 timmar och reser hem 5 timmar. Låter helt sjukt när man tänker på det...  När man väl kommer till underbara IKEA, då får åtminstone jag så många intryck att jag missar det mesta.

Efter 4 timmar när jag nått lagerhämtningen brukar kärran vara överfull av det som jag inte visste att jag inte kunde leva utan, och inget av det brukar finnas på shoppinglistan. Konstigt fenomen det där! Väl hemma hittar man än det ena och än det andra, som borde ha fått hoppa i shoppingvagnen. 

Så om någon är på väg till IKEA, kan ni hämta hem åt mig av följande:


Salladskål vattenkannan, den kändes lite dyr, man ack så snygg!
Socker vattenkannan och Gräset krukan...


Salladskål blomställningen ser ju inte mycket ut för dagen på bild, men live var den väldigt läcker! Hela Bittergurka sortimentet är ett "must have", kannan tex. Snygg! För att inte tala om Bittergurka ampel och kruka här nedan. Det enda ni inte behöver köpa är Socker växthuset, den fick jag med mig hem, men resten kan ni väl köpa hem åt mig om ni är på väg till IKEA?

2 kommentarer

Drömgården sa...

Men så snygga kannor!!! En hög hylla vill jag ha till terassen. Den svarta du hade på bild sku va jättesnygg, men har kikat lite på en enkel å snygg i metallfärg som kostar typ 10€!! Känns så platt på våran terass, så nåt på höjden att placera in lite krukor och grejer i vore fint.
/Kitty

Isas Trädgård sa...

I mitt gamla liv fick jag göra som du men i mitt nya liv kan jag promenera till IKEA genom skogen där vi bor så man kan nog säga att jag har IKEA runt hörnet. Kommer ihåg hur det var med all planering och långa inköpslistor - ibland hade vi fullpackad släpvagn med oss hem. Och vilken lycka det var att få botanisera bland allt vackert !
Ha det så gott !
Kram/Isa