Höstledig

Inte helt fel att vara ledig idag, vädret var helt på min sida. Krispigt kallt och väldigt vackert. Det blir ute städning idag, det verkar aldrig ta slut. Konstant hittar jag något  i trädgården, som behöver få min uppmärksamhet. Men faktum är att snön kan komma precis när som helst. En promenad med hunden ska jag försöka klämma in i dagordningen också. 

För den som undrar över sork-läget, kan jag informera att jag, dessvärre, hamnar att ta sork-kriget till fas 3. Mina sorkar verkar röka, fimparna stör dem inte, ej heller allium lökarna. Jag kommer att försöka kontakta sorkarna telepatiskt, men det finns en risk att den planen inte fungera heller... Då blir det fas 3, som jag inte alls gillar...1 kommentar

Meta sa...

Din vovve kan väl skrämma iväg dom eller gillar han dom istället kanske. Jag har testat med det syntetiska rävurinet och tror att det funkar till viss del i alla fall.Inga möss på verandan än så länge vilket det brukar vara vid den här tiden.Och det blev nya hål i rabatten men ingen i de gamla jag ger mig inte än..
Ha en fin helg i din ledighet
kram Meta