“Snälla du…”


I slutet på förra veckan började jag projektet “armering”. Jag började hamra ner armeringsjärn, ca 15 cm höga, intill stenarna vid garaget. Tanken är att även lägga cement, för att hindra kanten från att börja glida neråt, samt hindra ogräset.


Det slutade dock med att jag fick uppsöka akuten. Jag tog i så hårt att högra armen började svälla upp och kändes som en limpa. Jag ska citera doktorns ord


”Snälla du, du måste ta det lite lugnare. Du är inte gjord för så tungt arbete…!”

*ler* …ja ja doktorn…hmrfh…Det var en muskel som reagerat på hamrande, inget värre, som tur…Passligt nog åkte vi på resa över helgen, så armen fick vila. Men nu är jag fit-for-fight igen!Under tiden vi var på resa hann trädgården explodera med den ena vackrare än den andra…Här har vi min favorit (igen…) Den rosa dubbla vallmon!


Ta kontakt om ni önskar få frön, för den här är helt underbar! Jag delar gärna med mig!


©www.MinEden.com

15 kommentarer

Ulrika - Timjan och pioner sa...

Men å den var verkligen underbar den vallmon!

Bea sa...

Hej!
Aj, aj..det gäller att inte anstränga sig för mycket! Nej, men jag vet hur det är, man tar i för att få det klart någongång :)

Ljuvliga bilder!

Kram /Bea

Saila sa...

Man borde vila och variera lite... Rasitusvammojen kanssa ei kannata leikitellä!

IngunnBW sa...

Uff da...det er sååå kjedelig når kroppen ikke vil det samme som oss! Håper du blir fort bra i armen og at du kan få hjelp til det tyngste arbeidet.
Hvilken skjønn rosen du viser! Har du navnet?

Susie på Stjärnarve... sa...

Du får ta det "lite" lugnt i alla fall!
Underbar vacker vallmo - ska vi byta frön? Jag har ju av den tjusiga `Danish Flag´ i rött och vitt. Du kan se den i nått av mina tidigare inlägg.

Ruben sa...

Finsk sisu i all ära, men det är nog bäst att använda HAMMARE nästa gång du bankar ner järn!! ;-)

Ha det gott!
/Ruben

Ruben sa...

Tack för erbjudandet, men jag har redan den rosa vallmon. Det är ännu vara en självsådd som blommar här, men jag har en liten grupp på gång. Får visa längre fram. När jag såg din fina bild, tänkte jag, denna vinkel skall jag komma ihåg när det blir fotodags. Den var superfin!

Ha det gott!
/Ruben

cia moisio sa...

Vallmo är min favoritblomma...

Kram cia

Juukko sa...

Jag sku gärna ta lite frön! Kanske via Anna...? H.Åsa i såka

♥Min Eden♥ sa...

Åsa! Klart du får! :)

HA sa...

Försiktigt, försiktigt :-) men fint har det blivit! "Tappade" några dagar trädgårdsarbete + bloggande (gick dåligt att sitta framför datan) när jag flyttade magnolior för cirka tio dagar sedan och en av dem var lite för tung för min rygg. Sen stör det när man bara lommar fram försiktigt.

Anonym sa...

Hej!

Hittade just din UNDERBARA blogg av en slump i dag, men har redan hunnit läsa massor. Jag älskar oxå trädgårdsarbete, men är inte på långa vägar lika duktig som Du!
Skulle gärna ta frön från den rosa vallmon, om du har kvar?
Kanske jag kan skicka ett kuvert med frimärke och min adress åt dej?

Nina

♥Min Eden♥ sa...

Hej Nina!
Klart du får frön!
Skick din adress på mail:
min.eden@hotmail.com

Så skickar jag frön åt dig!
H. Nina

Anonym sa...

Hei
Flott blogg som jeg tilfeldig kom over. Kanskje litt seint men hvis du har frø fremdeles vil jeg være glad hvis jeg får:)

Hilsen Unni

♥Min Eden♥ sa...

Unni!
Skicka din adress så kommer frön på posten :)
h. NIna