Jord och svett

Halva fosterlandet finns under naglarna, och jag luktar jord och svett. Kläderna är smutsiga och noppiga av Förgätmigej frön. Musklerna värker och vädjar efter vila. Håret står på ända. Men min man säger att han älskar mig ändå, även om jag hållit till i trädgården hela dagen….det är kärlek det!

 

Jag har en visning i morgon, den första för i år. Det ska bli hur kul som helst. Även om det är himla mycket jobb så är det otroligt roligt. Samtidigt är det skönt att få piskan på ryggen och få gjord det där som bara lämnat och lämnat ogjort. Nu flödar Chi:et fritt igen i trädgården, det känns!

 

Wish me luck ♥

 

 

Här är min trädgårdstiara, jag bär när jag minglar i trägården…Min järnsäng har tyvärr inte hittat sin plats ännu!

 

 

Jag måste säga att jag är nöjd med min rosenbåge. Det BLIR bra, även om det  inte ser mycket ut för världen ännu. Jag har planterat William Buffin på sidorna, i hopp om att han ska gilla läget och börja klättra.

7 kommentarer

Saila sa...

Det är himla vackert! Din trädgård bara blir bättre och bättre...!

Trädgården på Höjden... sa...

Lycka till med din visning i morgon. Det kommer säkert att bli superlyckat. Du har det så fint och härligt i din trädgård.

Hälsar Åsa

Bea sa...

Hej!
Åhh...så du sliter på i din trädgård! Själv har jag kroknat i rejält ryggont och lägger inte två strå i kors för tillfället:(
Visning...!? Spännande och önskar dig lycka till!

Helén sa...

Haha...det är kärlek det! Du ser ut att ha en fin o välskött trädgård, så jag tror inte riktigt på att du är smutsig o luktar svett...hihih//Helen

cia moisio sa...

Lycka till med visningen idag Nina! VAR STOLT VAR STOLT!

Kram Cia

Ruben sa...

Jag håller tummarna! Med, eller utan tiara, kommer det att bli succé!

Lycka till!
/Ruben

Gunilla sa...

Det är riktigt roligt med trädgårdsbesökare.
Jag har gjort bort mitt i förra veckan då det kom besökare från trädgårdsföreningar med bussar som bokade tid redan i februari.
Jag lät alla komma samma vecka men olika dagar.
Då var ogäset och allt som skulle fixas till gjort. Men det tar tid jag gick som en krok i två hela veckor och nu skall jag bara slappa och låta ogräset växa.:o))))Lycka till det är så himla roligt.