Pussel och Bh

Jag har varit otroligt trött denna vecka. Om det beror på en händelserik arbetsvecka eller en händelserik trädgårdsvecka vet jag icke, kanske både ock. Jag har åtminstone  en minnesvärd trädgårdsvecka bakom mig, med två mycket intressanta händelser, och jag kan tyvärr inte uttala mig om varkendera…hm…men tids nog får jag väl berätta.
 
Jag är så himla glad över att sten-pusslet är klart. Min man tog sig an stensågen, han sade att han var så rädd om min gröna fingrar, en väldigt fin tanke, eller hur! Nu är pusslet  i princip klart, och jag kan inte fatta det. Jag är så himla nöjd över reslutatet. Jag vill faktiskt tacka både:
 
för ett gott samarbete.
 
Tack!
   
     
 
Om ni undrar varför jag “glömt” kvar min bh på tork, så vill jag bara meddela att de hör faktiskt till helhets-bilden.  Här hos mig får man förvänta sig en och annan överraskning. När film-teamet kom hit i tisdags, påpekades att jag har tvätten hängandes ute ännu…Jag flinade och sade att det är faktiskt ett stilleben.
 
   
 
Det är roligt att hitta på en massa roligheter till en visning. Till tisdagens visning plockade jag fram ett rostigt lock och lade rosor och stearinljus på den. Det blev ett romantiskt blickfång på järnbordet.
 
 
Äntligen hittade  min Garden-skylt sin plats. För att det inte ska råda något tvivel om att du befinner dig i en trädgård satte jag skylten ovanför min rosenbåge-to-be.
 

Tyvärr är bildkvalitén dålig på dessa bilder. Jag har sålt min kamera och använder min lilla digikamera. Jag ämnar bli ägare av en systemkamera inom nästa vecka…yeiiih…!
 

6 kommentarer

Lotta sa...

Väldigt vackra stilleben...till och med BH:n passar in.
Kram

Linda sa...

Så vackert "stenpusslet" blev! Roligt med ny kamera, vilken menar du köpa? Vi ha också just köpt ny systemkamera, en Nikon D3100 blev det för oss. Riktigt nöjd med den!

Kram Linda

intopii sa...

Kylläpä tuli hieno kiveys. Oikein tyylikäs, ja huolella tehty. Onneksi olkoon!

"Garden" -kyltti näyttää todella löytäneen oikean paikkansa. TIETYSTI sen kuuluu olla juuri tuossa. Se näyttää upealta nyt, ja sitten myös, kun ruusut kasvavat.

Onpa jännittävää aikanaan kuulla hys-hys -kuulumisesikin!

Helén sa...

Det va faktiskt snyggt med en röd bh som stilleben, men kanske osså hade reagerat om jag tog en trädgårdsrunda...hihi. Kul med en systemkamera...jag har en Canon 450D o är supernöjd.//Helen

Bea sa...

Fniss...du är minsann kreativ med tanke på dina vackra stilleben.
Men...jag hade säkert trott att du glömt kvar tvätten :)
Ha en fin dag! /Bea

Lottas Fotografi sa...

Vad snyggt det blev! Du kan vara stolt!
Kram Lotta