Trädgårdsstyling

Många tror att jag ljuger, när jag påstår att min trädgård egentligen inte är så vacker, prunkande och underbart fullkomlig som jag i mina fotografier försöker få betraktaren att tro... Jag väljer omsorgsfullt när var och hur jag fotograferar. Om ni visste hur många bilder jag tar innan jag får en perfekt bild…

 

 

 

Om en journalist eller någon annan, vill komma på ett trädgårdsbesök, finns det ingen gräns på stylandet. Jag vill att besökaren ska få se det bästa och lite till av min trädgård. Jag hoppas in i det sista att besökaren inte ska tänka “Men hur kan hon visa upp denhär trädgården, som den ser ut…”.

 

 

 

Innan ett besök tuktas allt som går att tuktas. Jag kryper på mina bara knän för att klippa till kanterna på stengångarna, ogräset plockas, gräset klipps, stenstigarna borstas. Alla rabatter kantskärs. Jag shoppar nya fräsha blommor, jag lånar till och med trädgårdsdekorationer för att det första intrycket ska vara…perfekt…Ibland så jag undrar själv om jag har en skruv lös, eller till och med två...

 

 

 

 

För tillfället stylar jag och fixar till en intressant och rolig visning till nästa vecka, men mer om det i ett senare skede! ok, nu ska jag ha möte med trädgårdens alla insekter, de har alla sina speciella positioner och uppdrag inför visningen!

 

© www.MinEden.com

5 kommentarer

Lottas Fotografi sa...

Vad spännande och roligt med visning!
Du tar så mycket fina bilder och din blogg är så inspirerande!
Kram Lotta

pioni sa...

Kyllä kai me lähes kaikki puutarhabloggaajat otamme "hyvin rajattuja" kuvia puutarhastamme;)

Ruben sa...

Förstör nu inte mina illusioner! Jag som alltid har trott att du var lite tankspridd och helt enkelt glömt spadar och saxar bland rosor och annat fagert!! Aj, aj. ;-)

Ha det gott och lycka till!
/Ruben

♥Min Eden♥ sa...

Ruben, Jag tror det är lite av både ock ibland faktiskt. Jag märker sedan när jag har bilderna i datorn att det sticker upp en spade här och en spade där...då LÅTSAS jag hålla på med "trädgårdsstyling" ;D
/Nina

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vad roligt med trädgårdsvisningen!!! Känner igen mig i dina tankar där med att man vill att det ska vara fint.... överallt.... helst... :-))

Lycka till med allt!
Kram
Charlotte