Law of Attraction

Go kväll. Det verkar som om det är många som fått semester nu. För mig personligen hägrar jobbet nästa vecka, tillbaka till näringarna. Jag har haft en bra semester, jag känner mig nollställd och lugn. Nu ja, vänta bara tills jag sätter min fot på jobbet, då är det nog andra känslor som tar över. Ångest laddade känslor. Ett år till nästa lång ledigt. Vi tänker inte mer på det ...

Men nu alla semesterfirare, tänkte jag göra en god gärning för er. Jag har köpt en ny solstol! Jaha, tänker ni väl... ock? Vädret har ju varit uselt, men jag tänkte ändra på det nu, och blidka vädrets gudar, för er skull. Hur då undrar ni kanske...!

The Law of Attraction! Locka in det du vill ha i ditt liv med positiva tankar och handlingar. Du blir en magnet som drar till dig det du tänker. Tänk inte "det får inte regna och vara kallt i juli" tänk istället "det blir soligt och varmt i juli". Jag tänkte faktiskt tanken att köpa en regnjacka, men jag köpte en solstol istället. För er skull, så ni ska få varmt och soligt i juli...

Ni kan tacka mig sen! 
Jag önskar alla semesterfirare en solig och varm ledighet! Kom ihåg nu då att visualiseeera sol och värme!!  

Inga kommentarer