"Ninas Tidsteori"

Enligt Einsteins relativitetsteori går tiden långsammare ju snabbare man rör sig, för att stanna av helt vid ljusets hastighet. Min egen tidsteori, vi kan kalla den "Ninas Tidsteori", är att tiden "mellan hägg och syren" går snabbare än resten av tiden under året? Visst känns det så, jag tror alla är överens med mig om det? 

Jag måste tyvärr säga att jag inte tror på Einsteins teori att tiden går långsammare när man rör sig snabbt... Tänk bara på semestertiden nu som jag haft mellan hägg och syren. Jag har inte rört mig snabbt, tvärtom, jag har rört mig relativt långsamt, och tiden har gått mycket snabbt. Alltså helt tvärtom än vad Einstein påstår. Sorry Einstein din teori håller inte måttet.

kom nu ihåg vem som var först med "NinasTidsteori", att det var hon, med den där trädgårdsbloggen, som kom på det först!!


 ..mellan hägg och syrenen "Beauty of Moscow".

Inga kommentarer