Are you NÖTS?

NÖTS, Norra Österbottens trädgårdssällskap rf, en välmående trädgårdsförening med över 400 medlemmar, där är jag medlem, trädgårdsberoende som jag ju är.

Idag hade vi trädgårdsbesök på agendan. Det var Sandra Konttinen och Krista Ojala som visade upp sina trädgårdar. Först ut var Sandra. Jag var ju där för 2 veckor sedan, men man kan inte få nog av denna trädgård, så jag var dit igen...

Som tur finns en del unga medlemmar i föreningen, här har vi en del av dem... Ett härligt härligt gäng, riktiga trädgårdsnördar, som hellre namnger växternas namn på latin än på svenska! Så vem ska bort av de fyra musketörerna...? Vem avviker från de andra, och varför? Kan ni gissa? Kristine Vesterlund, Sandra Neuman, Sandra Konttinen, jag (Nina Gustafsson)

1 kommentar

Heidi sa...

Liebe Nina,
ich verweile immer noch auf Deinem Blog. Richtig schön ist es hier und lauter nette Mädels!
Habt eine gute Zeit!
Ganz liebe Grüße
Heidi