Sandras Pairidaeza

I det ögonblicket man tar steget in i Sandra Konttinens trädgård glömmer man allt, och jag överdriver inte. Sandra hade Öppen Trädgård 28.6, i samband med den nationella Öppen Trädgårds-dagen. Jag var där, naturligtvis var jag där!
 

I det ögonblicket man tar steget in i Sandras Garden, ska man sluta att jämföra sin egen trädgård med hennes. Det finns inte plats för det. I det ögonblicket man tar steget in i hennes trädgård, ska man öppna alla sinnen och bara njuta och ta in allt det vackra. Sandras paradise, är i en helt egen klass för sig. Sandra är trädgård, andas trädgård, jag vet inte vilka grammatiska ord jag ska lägga till för att bäst beskriva det man får uppleva på familjen Konttinens lilla täppa. Hela hon är trådgård in i den minsta cell och ut i den yttersta auran.Simply Paradise.
Vackra Sandra!
 
Ett otroligt vackert utekök

Koja av vide

Barnens och insekternas trädgård

Inga kommentarer