Kvisthackaren

Jag plockade fram kvisthackaren. Den fick bli kvällens projekt. Jag hade högar av döda kvistar som jag tänkte hacka ner och mata komposten med. Speciellt döda rosor, med monstertaggarna är ett måste att tugga ner. Man kan inte slänga dem ut i naturen, för tänk om små fötter och tassar skulle trampa på dessa.... hua! 

Egentligen hade jag tänkt plocka ogräs och hålla till vid entré rabatten, men kvisthackaren var mycket roligare. Vi köpte den billigaste vi hittade ifjol, och jestas vad den käkar. Jag vet inte hur jag klarat mig utan en denna. Den är nog en av mina bästa inköp.
2 kommentarer

Rost och rädisor sa...

Känner igen det där att man borde göra nåt, har planerat sysslorna man ska hinna med och så blir det nåt annat... visserligen ofta nåt som också ska göras. Ser perfekt ut att köra ner allt i kvisthackaren, särskilt det taggiga.
Ha det så gott
/Anette

Drömgården sa...

En sådan har jag sneglat på i flera år!! Varje gång man klipper och beskär så får man fylla på flishack i rabatterna (sålänge det inte är rosor med monstertaggar..). :)
/Kitty