Salomon

I kväll har vi en storm som drar förbi, stormen Salomon. Obehagligt. Jag avskyr stormar! Det kommer att regna och storma hela dagen i morgon också, så nu får jag vila från trädgårds-slit några dagar. Det behövs väl det också. 

Eftersom entré rabatten lidit av vinterskador och behöver ändras, så har det genererat i andra projekt. Jag ska forma om entré rabatten, med färre spireor, hostor och faktiskt täcka med bark, något som jag varit emot från första början. Men man kan väl ändra sig. Nu måste jag tänka "less is more", som jag borde ha gjort från början. 

Det betyder att jag behöver få placerat överlopps spireor någonstans. Var är "någonstans" då? Well, invid grannen har jag Ungersk syrener, där även stenstigen slingrar sig, här kommer inte robotgräsklipparen åt. Därför beslöt jag att skala bort gräser, plantera lite spireor och även här sätta bark. En hel del jobb med andra ord. 

Men nu ska vi först vänta ut stormen Salomon, och be en stilla bön att jag inte behöver hitta växthuset uppe i grannens träd i morgonbitti. 2 kommentarer

Meta sa...

Nej fy så eländigt med stormar det är totalt onödigt bara vi får regn är jag nöjd, det är så jobbigt att vattna varje dag. Spännande att se hur resultatet blir.
Ha det gott och håll i hatten
Kram Meta

Drömgården sa...

Ja usch denna storm! Vill att den ska sluta nu!!!!
Ditt projekt däremot ska bli intressant att se mera av.
/Kitty