Kaffe med dopp och Förgätmigej?

I kväll gav jag trädgården lite kärlek. Man skapar ju inte en trädgård med att sitta i skuggan och utropa hur vackert allt är... Nä  man måste dyka in  i ogräset och skiten ibland, och göra det där som inte syns i trädgårdstidningarna och mysiga trädgårsprogram. 

Så jag dök ner i rabatterna och rensade lite. Jag hade en hel del förgätmigej som skulle rivas bort, och efteråt såg jag nog ut som en enda stor förgätmigej planta, med frön på.... Så om vi säger så här, om ni skulle ha behov av förgätmigej, så skulle det vara ett bra tillfälle att bjuda mig på en kaffe och en tur i er trädgård. Ni skulle definitivt ha förgätmigej invasion nästa år, jag lovar...

1 kommentar

Drömgården sa...

Det där gjorde jag idag också! Otroligt så det fastnar överrallt!!

Vill du hjälpa så tackar jag och tar emot, det är så trevligt att ha sällskap! Slutar jobbet kl.17.15 imoron, sen far jag i trädgården då jag fått i mig lite föda :D
/Kitty