Riva upp och börja om

Jag märkte i går, till mitt stora förträt, att stensättningen vid fjolårets projekt samlade vatten rakt framför förrådet. Lutningen felade, så inte undra på att vi hade is samling där i vinter. 

Det går inte att lämna det på detta viset, det visste jag direkt, lidret ruttnar bort om det inte görs något åt detta, NU! Det betyder en dags arbete med att riva upp och börja om. Stenarbete i all ära, det är roligt, kan jag tycka, men att riva upp gammalt, nej, det ligger lågt på intresse barometern!

Det blev en utmaning. Det lutar åt flera håll. Jag hamnade att sätta en ordentlig lutning för att verkligen få bort vattnet. Jag är inte 100% nöjd, och kanske kanske jag gör om det nästa år. Jag konstaterade nämligen att det skulle vara bra med en fortsättning på stenarna bakom garaget sen... 

Stenarbete ÄR beroende framkallande. Kanske som tatueringar, har man en så vill man ha fler, svårt att säga jag har ju ingen tatuering, än...


Jag hade ju inte tänkt sätta sten i år, men likväl får jag ha ett förhållande med "järn-ettan" och mjukishammaren i år igen...2 kommentarer

Meta sa...

Har man inte gjort fel från början så brukar tjälen fixa till det galet på vintern. Så är det med trädgård, det finns alltid nåt att sätta händerna i. från det ena till det andra,, (Har du några frön över på den vita pionvallmon betalar gärna???)
Ha nu en fin mitt i veckan
Kram Meta

Drömgården sa...

Vi borde också lyfta våra stenar, men de är från 2004 å 2007 typ.. Så det känns int lika jobbigt. Men att hitta tid till det är en annan femma..
/Kitty