Vallmodrottningen bjuder på kaffe

För fjärde gången hade vi strålat samman på trädgårdskaffe, ett härligt gäng från nästan hela Österbotten. Vi inledde på Sunds, med lite shopping, därefter körde vi i väg till mig för kaffe och dopp. 

   

Det blev lite mingel mellan det salta och söta, och "insekts inspektion" på hög nivå... Så kan det gå när man har trädgårdsproffs på besök.

   

Många av tjejerna är utbildade eller håller på med sin utbildning inom ämnet trädgård, vilket jag tycker är så roligt. Känns prioriterat att få träffa dessa super kvinns med jämna mellanrum.


Alla fick med sig en "Goodiebag" med olika vallmokapslar, man är väl inte "Vallmodrottning" för assit heller. ;D Det var visst Sandra N, som hade gett mig den härliga titeln. Jag log brett när jag läste det på hennes blogg. Vallmodrottning, inte illa det...


Här är hela glada skaran:
Sandra K, Ann-Christine, Nina Ö, Sandra N, Nina G-H, Jessica, Kitty och "Vallmodrottnignen " längst framme (det var ju jag det) med Lenni (Nina Ö:s lillkille)

Ja och får man florister på besök så kan man få en såhär fin egenhändigt gjord bukett. Den här har Nina Ö bundit ihop. Jag tror nästan fjädern är hennes kännetäcken. Otroligt vacker! 
Tack alla för att ni ville komma, vi ses igen!


2 kommentarer

Anonym sa...

Tack Nina för den superhärliga trädgårdskvällen! Oj alltså din trädgård... <3 Och va jag är glad att Sandra tog initiativ till dessa träffar, de ger så mycket!

Nina Ö

Drömgården sa...

Hahahaa! Vilka bilder jag fastnat på!! Inspektör Vesterlund till din tjänst!
Tusen tack igen! :)
/Kitty