Sårvård

Underbara kväll! Jag hade svårt att slita mig från trädgårdsarbetet. Men inte kan man väl smyga runt i trädgården i mörkret heller, måste ju tänka på stackars grannarna också... Det blev ändå en hel del gjort ikväll. Jag jordade 3 stycken klematisar jag haft i kruka, och lite annat smått och gott. Mitt äppelträd fick lite omvårdnad också.

Jag hade köpt ett tjärat snöre och sårbalsa som jag lindande runt äppelträdet (läs det tidigare inlägget) Bruntejpen får sitta kvar, så länge den håller. Jag är optimistisk angående mitt träd. Nog blir det bra, jag får helt enkelt vara uppmärksam om situationen ändras. Höststormarna kan göra saken värre. 


Tack Sunds, för hjälpen!!


2 kommentarer

Drömgården sa...

Ser ut som smält choklad i trädet! :D
Vi ska hoppas det klarar sig. Det har ju fått lite extra uppmärksamhet nu!
/Kitty

Anneli A sa...

Onpa sinulla kiva blogi, olenkin täällä ensimmäistä kertaa. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa jos kiinnostaa. Mukavaa viikonloppua Pihakuiskaajan puutarhasta.