Ny rabatt

 

Senast i förra inlägget språkade jag att man måste hinna sköta det som man skapar…Nu började jag med en ny rabatt! Om vi ser på min 3 år gamla ritning, så är det ros-rabatten vid garaget som är i fokus. Jag håller även på att sätta betong längs stenkanten, för ogräsets skulla samt för att lite förhindra rasrisken…det lutar ju lite nedåt.

 

Mycket på ritningen stämmer även om den är 3 år gammal.  Stenarna längs garaget mot huset blev satt ända  till huset och inte enbart som en båge mot terassen.

 

  

© www.MinEden.com

2 kommentarer

intopii sa...

Minä käyn parhaillaan itseni kanssa ankaraa kamppailua siitä, voinko enää laajentaa tai luoda uutta kukkapenkkiä, vai olisiko nyt se vaihe, jolloin vain keskittyisin hoitamaan olemassaolevaa...? Tällä hetkellä säilyttävä minä on voitolla keskustelussa, mutta huomenna ajan puutarhamyymälään, jota on kehuttu, ja jossa en ole ennen käynyt...

Onnea uuteen projektiisi!

Susie på Stjärnarve... sa...

...att sådana är vi nog alla! Inte 17 visar man sina missar!? Jo, om det är ett speciellt tema då kan man visa upp skrutthörnorna. Och jag håller med dig, det är alldeles för mycket jobb med trädgårdsvisningarna eftersom man måste "styla" så mycket innan!