Måsten

Vädret vänder från ytterlighet till ytterlighet. Utrycket "Lugnet efter stormen" får en mening, för idag är det verkligen lugnet efter stormen. Jag var på en promenad med trädgårdshunden Nessie i morse, och tystnaden var påtaglig. Inte en susning i vinden. Helt tyst. 

Det verkar bli en trädgårdsdag för hela slanten. Det finns massor att göra. Jag försöker att inte sucka högt och inte allt för djupt. Men jag suckar. Den här fasen av sommaren som övergår i höst, är lite betungande, mest för att det finns så många "måsten" med i bilden. När ordet "måste" finns på dagordningen är det inte lika trevligt. Så nu behöver jag hitta det envisa "högra jaget". Som tur har jag Trädgårdshunden som ser till att saker och ting blir gjorda. Vad har man inte en trädgårdshund till, va?

Nu får jag sluta blogga och göra lite "måsten"....


1 kommentar

Meta sa...

Ja du verkligen så ser det ut att vara härligt hos er Här har det regnat mer eller mindre hela dagen det fick bli innegöra här med äppelmos det är inte dumt det heller att ha till vintern.
Nu har jag handlat på Granngården. det fick bli en ny grensax modell större.Ska hämta den till veckan
Då kan du se den på min sida. Än en gång Tack för att det blev jag.
Men å fin bild du fick på vallmokapseln.
Ha en fin början på veckan
kram Meta