Nya hårda vindar

Det har blåst hårda vindar både utomhus och här på bloggen. Som tur verkar stormen gått hem för natten, det blåser inte lika hårt nu. Däremot blåser det friska nya vindar här på bloggen.

Jag fick ett infall i går kväll att byta template på bloggen. Att byta template innebär massor av jobb, så här har jag suttit hela kvällen och varit osocial. Även om jag gjort det några gånger nu sedan jag började blogga för 8 år sedan så är det alltid lika spännande att trycka på "Spara". Men det gick bra. 

Jag köpte faktiskt en template denna gång. Det finns massor av fina design templates out there. Bara google på "Free blogger Template" och börja drägla... Om man laddar ner en gratis kanske man inte behöver räkna med så mycket support, eller jag vet inte, jag har inte testat. Men i går kväll när jag betalt min lilla summa, det var under 7€, så tog det 5 minuter innan jag hade en support på linjen. En fredagkväll....

Hittils är jag nöjd. Finns massor att fila på ännu. Jag valde att radera hela den gamla templaten, eftersom det inte brukar fungera att spara den gamla. Det betyder att allt försvinner, så ta för allt i världen en backup.


Ha en skön lördag kväll alla gröna själar och alla andra själar!


Ett vallmo-skelett, hittade jag in The Garden, ett fantastiskt konstverk av naturen.

1 kommentar

pioni sa...

Vau, se on taideteos!